Stage: social media topper gezocht!

Social media topper gezocht voor uitdagende stage bij Art-S-Cool in Den Haag

Voor de afdeling Marketing en Communicatie van de Art-S-Cool zijn we op zoek naar een proactieve stagiair(e) met een scherpe neus voor social media. De stageduur is in overleg in te vullen.

Beschrijving
Heeft Facebook voor jou geen geheimen meer? Vat jij je gedachten automatisch samen in 140 karakters? Willen jouw ouders je smartphone operatief van je arm laten scheiden? Solliciteer dan direct op deze uitdagende en leerzame stage. Wees er snel bij, want er is slechts 1 stageplek beschikbaar!

Wat zijn je taken? 
Je ontfermt je over de socialmediakanalen van Art-S-Cool, post leuke berichten op Facebook en Twitter, zorgt ervoor dat ons blog gevuld blijft en signaleert vragen of klachten die binnenkomen via internet. Daarnaast assisteer je bij de uitvoering van marketingcampagnes en interne communicatie.

Pas jij in ons profiel? 

Als stagiair op deze kleine, maar groeiende afdeling krijg jij veel verantwoordelijkheid. Koffie halen is er voor jou niet bij: jij springt gelijk het diepe in! Je bent een harde werker en doet alles voor het neerzetten van een goed resultaat.

Wat vragen wij? 
– HBO of WO-opleiding communicatie, journalistiek of marketing.
– uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
– aantoonbare social media skills.
– proactieve en zelfstandige instelling.
– goede werkmentaliteit.

Wat bieden wij?
– een uitdagende stage bij de leukste kunst-werkgever van Nederland!
– veel verantwoordelijkheid, dus veel waardevolle werkervaring.
– een prachtige referentie in ons brede netwerk van topwerkgevers.
– een stagevergoeding in overleg.
Over Art-S-Cool
Art-S-Cool is dé kunstschool uit de Haagse Schilderswijk die zich ten doel stelt kinderen, hun ouders en bewoners in aanraking te brengen met kunst. Dit doen we door samen met ons collectief van professionele kunstenaars en vormgevers verrassende kunstlessen te verzorgen voor leerlingen en hun ouders. Maar ook door het organiseren van spraakmakende kunstprojecten in de wijk, waarbij kinderen, buurtbewoners en kunstenaars gezamenlijk tot de mooiste producten komen. Door onze kunstactiviteiten verbinden we bewoners met elkaar en geven we jong kunsttalent een steuntje in de rug.

Solliciteren
Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende stage? Stuur je motivatie en CV naar mahasin@art-s-cool.nl.

Opleidingsniveaus

HBO, Universiteit

Plaats: Den Haag

Dienstverbanden Stage, Afstudeerstage