Vrijwilligers gezocht!

Art-S-Cool, dé kunstschool uit de Haagse Schilderswijk zoekt vrijwilligers om haar docenten, professionele kunstenaars en vormgevers met ruime onderwijservaring, te assisteren bij de kunstlessen.

TAKEN: Als docent-assistent assisteer je een van onze kunstdocenten, met het klaarzetten van het materiaal. Tijdens de les help en coach je de kinderen met het maken van de opdrachten en na afloop assisteer je met het opruimen van het materiaal.

PERIODE: Van medio januari tot de zomer 2018. Er zijn vrijwilligers nodig voor alle dagen van de week en de tijdsbesteding is maximaal drie uur per dag. Kan je minder maar ben je wel geïnteresseerd, neem dan toch contact op. Wij zorgen graag dat het past bij jouw beschikbaarheid.

PROFIEL: Misschien heb je een kunstopleiding gevolgd of studeer je nog maar dat is geen must. De vacature staat open voor iedereen, affiniteit met kunst en kinderen is wat telt. Voor deze vacature is een VOG vereist en er is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar van 5 euro per les.

WIE ZIJN WIJ: Art-S-Cool, dé kunstschool uit de Schilderswijk, stelt zich ten doel kinderen, hun ouders en bewoners in aanraking te brengen met kunst. Dit doen we door kunstlessen te verzorgen voor leerlingen en hun ouders. Maar ook door het organiseren van spraakmakende kunstprojecten in de wijk, waarbij kinderen, buurtbewoners en kunstenaars gezamenlijk tot de mooiste producten komen. Door onze activiteiten verbinden we bewoners met elkaar en geven we jong talent een steuntje in de rug.

INTERESSE? Neem dan contact met ons op via info@art-s-cool.nl