Try out new things

Future Institute of Art (FIA) is hét jongeren talentenprogramma van Art-S-Cool. Kunst- en designworkshops, excursies en coaching. Op dinsdag, donderdag, vrijdag en op zaterdag.

Sign up

Workshops

Kom naar het clublokaal in de Schilderswijk en try out new things. Ontwikkel en ontdek je talenten en gebruik vooral je handen om dingen te maken. Alle materialen zijn aanwezig. De professionele kunstenaars en ontwerpers helpen je om je ideeën om te zetten tot iets tastbaars. Je kunt gratis deelnemen aan meerdere workshops.

Benieuwd wat we allemaal al gedaan hebben? Klik hier!

Samen
bouwen

Samen met jullie bouwen wij Future Institute of Art verder op. Heb jij andere interesses of passies die je hierboven niet terug ziet maar waar je wel meer over zou willen leren? Laat het ons weten! Dan kijken wij wat er mogelijk is. Denk aan fashion, grafisch ontwerp, animatie, 3D ontwerp of....?

Jouw
toekomst

Naast kunstworkshops biedt Future Institute of Art ook coaching. Als jij een vervolgopleiding wil doen in kunst en cultuur begeleiden wij jou bij de aanmelding. Bijvoorbeeld met een overzicht van de opleidingen, open dagen, het maken van een portfolio en het voorbereiden van de toelating.

Gratis?
Ja!

Meedoen is gratis met een Ooievaarspas of een bibliotheekpas.
Vraag de pas hier aan.

Op dinsdag en donderdag, vrijdag en zaterdag kun je bij Future Institute of Art terecht. Ook gaan we tijdens het schooljaar met jullie op excursie naar musea, expo's, ateliers of kunstopleidingen.

Contact

Lilian Kreutzberger
lilian@art-s-cool.nl
+31 6 17704750


Clublokaal van Art-S-Cool aan de Ferdinand Bolstraat 33 (ingang via het schoolplein aan de Frans Halsstraat). Bereikbaar met tram 9, 11 en 12, halte Wouwermanstraat.